Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 88g43kcal1g8.3g0.2g1.4g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Naudanpaisti 876g972kcal189.6g0g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g3138kcal404g116.6g112.8g12.4g
Valittu annoskoko2506g1569kcal202g58.3g56.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna1253g785kcal101g29.2g28.2g3.1g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579