Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 100g49kcal1.2g9.5g0.2g1.6g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Naudanpaisti 1000g1110kcal216.5g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g3584kcal461.4g133.2g128.8g14.2g
Valittu annoskoko2862g1792kcal230.7g66.6g64.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna1431g896kcal115.4g33.3g32.2g3.6g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579