Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 113g55kcal1.3g10.7g0.2g1.8g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Vesi1351g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Naudanpaisti 1126g1249kcal243.7g0g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g4034kcal519g150g145g16g
Valittu annoskoko3222g2017kcal259.5g75g72.5g8g
Annoskoko puolitettuna1611g1009kcal129.8g37.5g36.3g4g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579