Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 13g6.1kcal0.1g1.2g0g0.2g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Naudanpaisti 125g139kcal27.1g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g448kcal57.6g16.8g16.2g1.8g
Valittu annoskoko358g224kcal28.8g8.4g8.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna179g112kcal14.4g4.2g4.1g0.5g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579