Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 125g61kcal1.5g11.9g0.2g2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50g360kcal0.3g0.3g40g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Naudanpaisti 1251g1388kcal270.8g0g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g4483kcal577.2g166.8g160.8g17.8g
Valittu annoskoko3580g2241kcal288.6g83.4g80.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna1790g1121kcal144.3g41.7g40.2g4.5g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579