Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 25g12kcal0.3g2.4g0g0.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Naudanpaisti 250g278kcal54.2g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g897kcal115.6g33.6g32.2g3.6g
Valittu annoskoko716g448kcal57.8g16.8g16.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna358g224kcal28.9g8.4g8.1g0.9g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579