Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkopipuli-chili-possu-nuudeliwok

Suikaloi possun sisäfile ja marinoi soijakastikkeella hetki.

Suikaloi keäskurpitsa ja paprika sekä lohko sipulit.

Kypsennä nuudelit ohjeen mukaan.

Wokkaa ensin liha, sitten kasvikset ja nuudelit.

Lisää liha ja wok´n roll kastike.

Sekoita ja ruoka on valmista nautittavaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Pusi

Mikuusis sanoi...

Valkopipuli ;)

perjantai 14.11.2008 klo 16:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokn Roll Chili & Valkosipulikastike 100 g100g207kcal2.6g34.1g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Kokojyvänuudeli, Blue Dragon150g480kcal18.8g94.5g3g12g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka150g38kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g300g390kcal63g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2748kcal179.2g296.8g86.2g37g
Valittu annoskoko1040g1374kcal89.6g148.4g43.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna520g687kcal44.8g74.2g21.6g9.3g
Arvot/100g100g132kcal8.6g14.3g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74835