Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Pekoni rasvainen 90g338kcal10.8g0g33.3g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton280g616kcal31.4g7g53.2g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 540g296kcal8.6g70.8g0.9g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2592kcal106g172g175.4g15.6g
Valittu annoskoko1080g1296kcal53g86g87.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna540g648kcal26.5g43g43.9g3.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218