Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka50g190kcal11.5g0g15g0g
Cashewpähkinä 20g115kcal4g3.8g9.3g0.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 50g37kcal0.4g7.8g0.2g0.6g
Fariinisokeri10g41kcal0g10g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Päärynä kuorittu 50g22kcal0.2g4g0.1g2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka20g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g956kcal32.8g51.8g65.2g7g
Valittu annoskoko210g478kcal16.4g25.9g32.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna105g239kcal8.2g13g16.3g1.8g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.3g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597