Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g270g68kcal2.7g13.2g0.5g6.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 375g269kcal6.8g54.1g0.8g4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl188g225kcal6.4g6.8g18.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g300g510kcal57g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g2209kcal148.2g153g104.2g22.8g
Valittu annoskoko1404g1105kcal74.1g76.5g52.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna702g552kcal37.1g38.3g26.1g5.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759