Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g540g135kcal5.4g26.5g1.1g13.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 750g537kcal13.7g108.3g1.5g8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl375g450kcal12.8g13.5g37.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g600g1021kcal114.1g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g4419kcal297g306.2g208.2g45.6g
Valittu annoskoko2808g2209kcal148.5g153.1g104.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna1404g1105kcal74.3g76.6g52.1g11.4g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759