Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g630g158kcal6.3g30.9g1.3g15.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 876g627kcal15.9g126.3g1.8g9.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl438g525kcal14.9g15.8g43.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g700g1191kcal133.1g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g5155kcal346g357g243g53.4g
Valittu annoskoko3276g2578kcal173g178.5g121.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna1638g1289kcal86.5g89.3g60.8g13.4g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759