Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g720g180kcal7.2g35.3g1.4g18g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1001g716kcal18.2g144.4g2g10.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl500g600kcal17g18g50g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g800g1361kcal152.1g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g5891kcal395.6g408g277.4g60.8g
Valittu annoskoko3744g2946kcal197.8g204g138.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna1872g1473kcal98.9g102g69.4g15.2g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759