Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g90g23kcal0.9g4.4g0.2g2.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 125g90kcal2.3g18g0.3g1.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g100g170kcal19g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g736kcal49.4g51g34.8g7.6g
Valittu annoskoko468g368kcal24.7g25.5g17.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna234g184kcal12.4g12.8g8.7g1.9g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759