Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g901g225kcal9g44.1g1.8g22.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1251g895kcal22.8g180.5g2.5g13.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl625g750kcal21.3g22.5g62.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1001g1701kcal190.1g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g7364kcal494.6g510g347g76g
Valittu annoskoko4680g3682kcal247.3g255g173.5g38g
Annoskoko puolitettuna2340g1841kcal123.7g127.5g86.8g19g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759