Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g180g45kcal1.8g8.8g0.4g4.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 250g179kcal4.6g36.1g0.5g2.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g200g340kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g1473kcal99g102g69.6g15.2g
Valittu annoskoko936g737kcal49.5g51g34.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna468g368kcal24.8g25.5g17.4g3.8g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759