Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1000g1124kcal211.3g0g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g15g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7g21kcal0.8g1.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3351g2963kcal442.4g87.8g65.8g21.8g
Valittu annoskoko1675g1481kcal221.2g43.9g32.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna838g741kcal110.6g22g16.5g5.5g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890