Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1500g480kcal49.5g67.5g0g0g
Sokeri 450g1827kcal0g449.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen200g1440kcal0g0g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea 878g3011kcal89.4g614.3g10.5g30.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6055g13515kcal277.8g2262.8g341g61.4g
Valittu annoskoko3028g6758kcal138.9g1131.4g170.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna1514g3379kcal69.5g565.7g85.3g15.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172