Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 902g1014kcal190.6g0g27.1g0g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g3404kcal386.2g11.6g201.2g3.8g
Valittu annoskoko1116g1702kcal193.1g5.8g100.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna558g851kcal96.6g2.9g50.3g1g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76196