Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 100g113kcal21.2g0g3g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g378kcal43g1.2g22.2g0.4g
Valittu annoskoko124g189kcal21.5g0.6g11.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna62g95kcal10.8g0.3g5.6g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76196