Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 301g338kcal63.5g0g9g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1135kcal128.8g3.8g67g1.2g
Valittu annoskoko372g567kcal64.4g1.9g33.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna186g284kcal32.2g1g16.8g0.3g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76196