Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 501g563kcal105.9g0g15g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g1891kcal214.6g6.4g111.6g2.2g
Valittu annoskoko620g945kcal107.3g3.2g55.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna310g473kcal53.7g1.6g27.9g0.6g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76196