Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g340g320kcal1.7g74.8g1.7g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g400g520kcal84g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g2217kcal182.6g180.8g76.6g7.8g
Valittu annoskoko1105g1109kcal91.3g90.4g38.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna553g554kcal45.7g45.2g19.2g2g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451