Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g150g165kcal34.5g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Makaroni, pasta 50g164kcal5.1g33.2g0.5g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g25g65kcal6.7g0g4.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Kesäkurpitsa zucchini 65g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1293kcal100g79.8g60.6g6g
Valittu annoskoko448g646kcal50g39.9g30.3g3g
Annoskoko puolitettuna224g323kcal25g20g15.2g1.5g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642