Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g150g165kcal34.5g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Makaroni, pasta 50g164kcal5.1g33.2g0.6g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g25g65kcal6.8g0g4.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Kesäkurpitsa zucchini 65g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1294kcal100.4g79.8g61g6.2g
Valittu annoskoko448g647kcal50.2g39.9g30.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna224g324kcal25.1g20g15.3g1.6g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642