Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g550g391kcal8.8g86.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g2245kcal173.2g192g82.4g9.2g
Valittu annoskoko2650g1123kcal86.6g96g41.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna1325g561kcal43.3g48g20.6g2.3g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681