Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g400g1320kcal64g248g8g24g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto200g560kcal38g0g44g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500g150kcal5g30g1g5g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3896g5788kcal377g584.6g208.6g67.4g
Valittu annoskoko1948g2894kcal188.5g292.3g104.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna974g1447kcal94.3g146.2g52.2g16.9g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957