Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)814g668kcal14.6g143.2g0.8g8.1g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Sianliha keskiarvo 407g889kcal74.4g0g66.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.4g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3620g3307kcal183.2g315.8g137.2g28.4g
Valittu annoskoko1810g1654kcal91.6g157.9g68.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna905g827kcal45.8g79g34.3g7.1g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129