Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)163g134kcal2.9g28.6g0.2g1.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sianliha keskiarvo 81g178kcal14.9g0g13.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g661kcal36.6g63g27.6g5.8g
Valittu annoskoko362g331kcal18.3g31.5g13.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna181g165kcal9.2g15.8g6.9g1.5g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129