Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)325g267kcal5.9g57.3g0.3g3.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sianliha keskiarvo 163g355kcal29.7g0g26.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.4g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1448g1323kcal73.4g126.4g55g11.4g
Valittu annoskoko724g661kcal36.7g63.2g27.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna362g331kcal18.4g31.6g13.8g2.9g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129