Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 250g313kcal52.5g0g11.2g0g
Naudan paahtopaisti250g278kcal54g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1360kcal218.6g31g36.6g12.6g
Valittu annoskoko1100g680kcal109.3g15.5g18.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna550g340kcal54.7g7.8g9.2g3.2g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355