Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 417g522kcal87.6g0g18.8g0g
Naudan paahtopaisti417g463kcal90.1g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g2268kcal365.2g51.8g61.2g21.4g
Valittu annoskoko1835g1134kcal182.6g25.9g30.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna918g567kcal91.3g13g15.3g5.4g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355