Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 501g626kcal105.1g0g22.5g0g
Naudan paahtopaisti501g556kcal108.1g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4404g2722kcal438g62.2g73.4g25.6g
Valittu annoskoko2202g1361kcal219g31.1g36.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna1101g681kcal109.5g15.6g18.4g6.4g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355