Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 667g835kcal140.1g0g30g0g
Naudan paahtopaisti667g741kcal144.1g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g3629kcal583.8g83g97.8g34g
Valittu annoskoko2936g1815kcal291.9g41.5g48.9g17g
Annoskoko puolitettuna1468g907kcal146g20.8g24.5g8.5g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355