Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 751g939kcal157.6g0g33.8g0g
Naudan paahtopaisti751g833kcal162.1g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g4083kcal656.8g93.2g110.2g38.4g
Valittu annoskoko3303g2041kcal328.4g46.6g55.1g19.2g
Annoskoko puolitettuna1652g1021kcal164.2g23.3g27.6g9.6g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355