Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 83g104kcal17.5g0g3.8g0g
Naudan paahtopaisti83g93kcal18g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g454kcal73g10.4g12.4g4.4g
Valittu annoskoko367g227kcal36.5g5.2g6.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna184g114kcal18.3g2.6g3.1g1.1g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355