Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 501g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 834g1044kcal175.2g0g37.5g0g
Naudan paahtopaisti834g926kcal180.2g0g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7340g4536kcal730g103.6g122.4g42.6g
Valittu annoskoko3670g2268kcal365g51.8g61.2g21.3g
Annoskoko puolitettuna1835g1134kcal182.5g25.9g30.6g10.7g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355