Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1000g1251kcal210g0g45g0g
Naudan paahtopaisti1000g1110kcal216g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g5439kcal875g124.4g146.8g51g
Valittu annoskoko4400g2719kcal437.5g62.2g73.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna2200g1360kcal218.8g31.1g36.7g12.8g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355