Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 167g209kcal35g0g7.5g0g
Naudan paahtopaisti167g185kcal36g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g907kcal145.8g20.8g24.4g8.6g
Valittu annoskoko734g454kcal72.9g10.4g12.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna367g227kcal36.5g5.2g6.1g2.2g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355