Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 30g88kcal3.3g4.5g6.3g0.2g
Hirvenliha 270g303kcal57.1g0g8.1g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500g228kcal15g24g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g4239kcal269.4g619.8g71.4g27.8g
Valittu annoskoko2810g2120kcal134.7g309.9g35.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna1405g1060kcal67.4g155g17.9g7g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639