Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)80g280kcal10.2g55.8g1.5g2.6g
Tonnikala öljyssä 90g171kcal24.4g0g8.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g25g73kcal8.3g0.3g4.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g1450kcal92.2g136g59.2g13g
Valittu annoskoko470g725kcal46.1g68g29.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna235g363kcal23.1g34g14.8g3.3g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139