Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1000g339kcal30.6g49g1g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g6862kcal203.8g1400g24g70g
Margariini 80 % laktoositon 350g2448kcal2.3g0g275.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7499g21196kcal516.4g3247.6g636.4g144.2g
Valittu annoskoko3750g10598kcal258.2g1623.8g318.2g72.1g
Annoskoko puolitettuna1875g5299kcal129.1g811.9g159.1g36.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250