Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kinkku-paprika-piirakka

Pohja: Sekoita vehnäjauho, kuivahiiva ja suola keskenään, lisää sitten vesi ja voi ja sekoita.

Anna taikinan nousta täytteen teon ajan.

Täyte: Pilko ensin paprikat pieneksi kuutioksi.

Riko 3 kananmunaa kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki (ei siis mitään vaahtoa tarvitse tehdä), lisää paprikat, kinkku, juustoraaste ja kerma.

Voit halutessasi maustaa pippurilla.

Kauli/painele taikina vuokaan ja kaada päälle täyte.

Paista 200 asteessa n. 30-40 min.

Hyväksi todettu "juhlaruoka" esim.

voileipäkakun tilalle.

Maistuu yleensä myös perheen pienimmille ^^. Terveellisemmän piiraasta saa helposti muuttamalla paprika-kinkku suhdetta ja valitsemalla kevyempää juustoa/kermaa.

Säilyy hyvin jääkaapissa muutaman päivän ja on hyvää kylmänä ja lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Missking
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Kinkkukuutio (Portti), annos 300g125g163kcal13.8g1.9g11.3g0g
Paprika vihreä 30g6.4kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton25g180kcal0g0g20g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g3893kcal187g249.4g233g14.6g
Valittu annoskoko1053g1946kcal93.5g124.7g116.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna527g973kcal46.8g62.4g58.3g3.7g
Arvot/100g100g185kcal8.9g11.8g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78914