Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 50g114kcal2.5g8.8g7g2.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 50g99kcal0.7g0.9g10g2.2g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 330g1132kcal33.6g231g4g11.6g
Kauralese 50g180kcal9g22.8g3.9g8.8g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g3593kcal97g557.2g91.6g66g
Valittu annoskoko846g1796kcal48.5g278.6g45.8g33g
Annoskoko puolitettuna423g898kcal24.3g139.3g22.9g16.5g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369