Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke128g128kcal23g0g3.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g188g113kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2046g966kcal62.2g113.8g24.4g9.2g
Valittu annoskoko1023g483kcal31.1g56.9g12.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna512g241kcal15.6g28.5g6.1g2.3g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736