Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke170g170kcal30.6g0g5.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2g6.1kcal0.2g0.7g0.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2728g1287kcal82.6g152g32.6g12.4g
Valittu annoskoko1364g644kcal41.3g76g16.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna682g322kcal20.7g38g8.2g3.1g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736