Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke298g298kcal53.6g0g8.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.7g1.4g7g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3.5g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g438g263kcal4.4g19.7g17.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4774g2253kcal145g266g56.8g21.6g
Valittu annoskoko2387g1126kcal72.5g133g28.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna1194g563kcal36.3g66.5g14.2g5.4g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736