Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke383g383kcal69g0g11.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.7g1.8g9g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 4.5g14kcal0.5g1.5g0.6g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g563g338kcal5.6g25.3g22.5g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6138g2897kcal186.2g341.6g73.2g27.8g
Valittu annoskoko3069g1448kcal93.1g170.8g36.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna1535g724kcal46.6g85.4g18.3g7g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736