Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke85g85kcal15.3g0g2.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 200g153kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1364g644kcal41.6g75.8g16.2g6.2g
Valittu annoskoko682g322kcal20.8g37.9g8.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna341g161kcal10.4g19g4.1g1.6g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736