Kesäkurpitsalasagne
Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.
Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.
Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.
Valmista juustokastike.
Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.
Lisää maitoa hyvin vispilöiden.
Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.
Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.
Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.
Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.
Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.
Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa
Kaizu27