Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g150g515kcal18.3g100.6g1.2g11.6g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 500g214kcal16.9g24g5g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g25g170kcal0.3g0.3g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%150g420kcal43.5g3.8g25.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Parmesaani raaste, Somerfield10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4730g3483kcal188g387.4g118.4g53.4g
Valittu annoskoko2365g1742kcal94g193.7g59.2g26.7g
Annoskoko puolitettuna1183g871kcal47g96.9g29.6g13.4g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80107